Prietenii Camino

Grup Facebook Prietenii Camino

Feedback

Felicitari pentru eveniment si pentru audienta numeroasa.  Locatia a fost extraordinara, mi-a facut placere sa o regasesc dupa o lunga bucata de vreme. Tratatia din hol a fost o surpriza placuta, pozele de asemenea.  Nu stiu ce as fi facut altfel?  Felicitari!  A fost un eveniment de nota 10.

(Daniela F)

Multumesc pentru invitatia de a participa la conferinta de sâmbata. Am fost impresionata de multimea celor prezenti dar mai ales de cei care ne-au povestit experientele lor. Într-adevar ceva ne cheama sa facem „il camino ” si sper ca în vara anului viiitor sa fiu si eu acolo.

(Andreea P)

Felicitari pentru eveniment! Mi-a placut foarte mult. Ideea cu trubadurul mi s-a parut geniala, m-a transpus într-o alta lume. Si mi-a placut foarte mult diversitatea persoanelor care au  vorbit happy

(Adriana C)

Pe prietenul meu l-a convins Richard sa plece pe Camino cu argumentul culinar happy Eu eram destul de convinsa si dinainte. Oricum, mi-a placut conferinta. Si cred ca si celorlalti. Felicitari!

(Maria B)

Multumesc pentru evenimentul de sâmbata.

(Raluca M)

Felicitari pentru initiativa.

(Alexandrina D)

Felicitari pentru idee si pentru organizare. Multumesc pentru dupa-amiaza oferita si sper sa fie cât mai multe astfel de dupa-amiaze. Astept cât mai multe informatii si impresii pe explorecamino. Toate cele bune!

(Diana C)

Felicitari pentru tot. Impresionant acest pelerinaj si cu siguranta o sa vreau si eu.

(Ovidiu M)

Felicitari pentru frumoasa actiune pelerinista.

(Ion N)

Sâmbata, 27 martie, am avut ocazia sa particip la o conferinta foarte interesanta dedicata pelerinajului pe Camino, spre Santiago de Compostela. Am avut parte de câteva ore magice, asa cum este si drumul în sine. Cei care au povestit au adus cu ei impresii, emotii, imagini si foarte multe sfaturi extrem de utile pentru toti cei care viseaza sa purceada vreodata pe acest drum.

(Roxana F)