Prietenii Camino

Grup Facebook Prietenii Camino

Noutati de la Explore: opinii, resurse si un nou eveniment

A trecut o luna de la prima conferinta Explore Camino. Între timp, informatia a avut timp sa se aseze si dorinta de a pleca la drum sa se cristalizeze. Sfaturile practice continua sa apara. Pentru cei care mai vor, avem o veste: evenimentele continua!

  • IMPRESII – Între timp am primit si impresiile participantilor la conferinta si le-am adunat pe pagina de feedback. Iata unul dintre mesaje:

Am avut parte de câteva ore magice, asa cum este si drumul în sine. Cei care au povestit au adus cu ei impresii, emotii, imagini si foarte multe sfaturi extrem de utile pentru toti cei care viseaza sa purceada vreodata pe acest drum.

  • PRACTIC Am mai primit un mail mult asteptat de la Richard Reese în care a dezvaluit sursele sale pretioase de informatie practica despre închiriere biciclete, despre bagaje si despre experienta sa de calatorie. Site-urile promise si prezentarea integrala a lui Richard Reese sunt postate pe pagina de Resurse
  • EVENIMENT Marti, 4 mai 2010, orele 17:30-18:30 va avea loc o prezentare despre Camino de Santiago, în cadrul evenimentului EUROPA LA NOI ACASA , în incinta Casei Studentilor de pe Calea Plevnei nr. 61. Prezinta: Catalina Murariu. Intrarea: libera.

3 comments to Noutati de la Explore: opinii, resurse si un nou eveniment

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>