Prietenii Camino

Grup Facebook Prietenii Camino

Mai sunt 10 zile

Toti cei care ati urmarit proiectul Explore Camino pâna acum, va puteti deja face un semn în calendar: sâmbata, 27 martie, ora 13:30, la sala Tinerimea Româna.

Ne bucuram ca va place proiectul si va invitam sa-l sustineti si voi, adoptând un banner pe blogul vostru, banner pe care îl puteti alege de aici

Nu uitati: avem întâlnire. Peste 10 zile.

Vor veni la întâlnire fosti pelerini care vor împartasi ce au trait si ce au învatat despre Camino: Veronica Dragoi, Ion Nicolae, Ramona Venturini, Richard Reese, Francesca Dogaru. Vor fi în sala pelerini cu experienta si cei care îsi viseaza sa plece spre Santiago. Vom avea fotografii si prajituri de casa.

Pentru toti cei implicati în proiect, la fel de important ca evenimentul propriu-zis a fost drumul catre acesta – o reeditare a Camino.

Pe traseu, au avut loc întâlniri providentiale, au curs idei bune si încurajari din cele mai neasteptate surse, s-au format prietenii si, chiar, un embrion de comunitate a pelerinilor români.

Astfel, la proiect au contribuit, direct sau indirect, nenumarati oameni minunati – fiecaruia în parte ÎI MULTUMIM!


9 comments to Mai sunt 10 zile

 • Ioan Eduard

  Felicitari pentru initiativa.
  Am facut pelerinajul in 2004,in Anul Sfant.
  Am sa vin impreuna cu prietena mea sambata.
  Cu respect
  Ioan Eduard

 • Trebuie sa ma inscriu undeva ca sa pot participa?

 • Buna ziua,

  Va asteptam direct acolo. Intrarea este libera.

  Buen Camino!

 • Unde este sala Tinerimea Romana? am cautat, insa vreau sa stiu exact

 • Buna ziua George,

  Detaliile despre sala, aici: http://explorecamino.ro/locatie-conferinta/

  Reper pod Izvor, in fata Teatrului Bulandra.

  Sa inteleg ca te pot trece pe lista?

 • Cristian Rausse

  Cristian este numele meu si sunt profund incantat sa gasesc acest site. M-ar bucura fosrte mult sansa de a participa la Camino. Nu stiu foarte multe detalii despre acest fenomen, daca il pot numii asa, dar imi doresc foarte tare sa potnspera in gasirea linistei sufletesti dupa terminarea acestuia. Drept urmare poate daca sunt si alti doritori pentru la anul, ne putem intalni si chiar antrena pentru a putea face parte acestei incercari pe care poate o putem face doar o data in viata. Mentionez ca am 42 ani si m-am recuperat integral cred eu, dupa un accident de masina groazic de stupid si totodata foarte dur. Simt ca datorez ceva cuiva. Multumesc inca odata pentru ca existati.

 • Buna ziua Cristian. Ma bucura sa mesajul tau. Daca ai chemarea pentru Camino, atunci cu siguranta lucrurile se vor asterne in asa fel incat sa ajungi acolo. Camino este un traseu pe care il poti face oricand si in orice formula. Se spune ca ideal este sa mergi singur, pentru o experienta intensa. Evident, pe Camino nu vei fi niciodata singur happy Daca ai nevoie de detalii practice pentru organizare, ai acces la mai multe „resurse”: imi poti scrie pe mail, sau poti veni la intalnirile lunare ale pelerinilor, sau poti accesa grupul de Facebook „Prietenii Camino”, sau poti intra pe grupul de Yahoo „bon_camino”. Toate sunt initiative voluntare ale pasionatilor de Camino care iti vor raspunde cu drag la orice intrebare. Ganduri bune!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>